ERP system

Tlf.  7930 1579

ERP system

ARKA Business+ er nu officielt godkendt som et digitalt bogføringssystem. For dig, der allerede anvender ARKA Business+, er du sikker på at være 100% klar til den nye bogføringslov. Vi er rustede til de regler, der træder i kraft den 1. juli 2024 for selskaber. Hvis dit regnskabsår følger kalenderåret, vil obligatorisk digital bogføring først gælde fra den 1. januar 2025. Personligt ejede virksomheder og foreninger skal først overgå til disse regler tidligst den 1. januar 2026.

Erhvervsstyrelsen vil frigive en liste den 2. januar 2024 med samtlige registrerede regnskabsprogrammer, herunder dem, der har tilpasset deres system til de nye regler og har anmeldt det til Erhvervsstyrelsen inden den 31. oktober 2023. ARKA Business+ er selvfølgelig med på denne liste.

Vi er stolte af at være registreret som et pålideligt og effektivt bogføringssystem. Vi vil løbende opdatere vores side med relevant information om den nye lov samt listen over registrerede bogføringssystemer.

Her kan du se vores Registreringsbevis for ARKA Software ApS fra Erhvervsstyrelsen vedrørende registrering af ARKA Business+ som et digitalt standard bogføringssystem – registreringsnummer fob267622